Så sparar du SC


Notera: jag använder mig inte av alla dessa tips då jag alltid varit en snål person. Har du svårt att hålla i pengarna kan det vara bra att öva på att spara innan du ska ut och göra inköp IRL. Det kan underlätta för dig mycket senare i livet! Star Stable Online har mycket att lära ut.

   I SSO använder vi Star Coins till mycket - köper hästar, kläder och utrustning, mat, transporter och så vidare. Är du en av dem som helt plötsligt har tom plånbok, trots att du häromdagen hade några hundra SC? Då borde du läsa tipsen jag delat med mig av här nedan.

 

- Betala med JS istället. På många klädesplagg, foder, transporter osv finns Jorvik Shillings som ett alternativ att betala med istället för SC. Summan JS är högre än antalet SC för samma klädesplagg, men låt dig inte luras av mängden siffror! Jorvik Shillings är mindre värda än Star Coins och du behöver därför betala en större siffra JS än SC. Istället för att köpa kläder för dina SC vill du ju gärna köpa en häst med de pengarna, eller hur? I spelet säljs inga hästar för JS.

 

- Fundera. Kom det en ny, fin häst i onsdagsuppdateringen? Kasta dig inte över den utan tänka över ditt beslut. Gå några dagar och fundera. Är det värt det, eller är den där hästen i en annan färg finare? Var noga så att du inte ångrar dig sedan, det blir dubbelt så dyrt!

 

 

- Spela mindre. Det låter kanske lite väl brutalt, men kan du verkligen inte hålla dig ifrån att använda dina Star Coins kan du behöva tänka över hur mycket tid du spenderar inne i spelet och vad du lägger den på. Driver du bara runt och köper onödiga saker så logga ut istället.

 

- Kartlägg dina inköp. När är det du spenderar mest Star Coins - efter onsdagsuppdateringar, på kvällen när du är trött eller i en stressad situation? Skriv upp vad du köper.

 

   Har du ytterligare råd att dela med dig av? Lämna en kommentar! 

Kommentarer

När man levlar hästar så tjänar man mycket js. För att då tjäna ännu mer kan man passa på att göra stallsysslor och dagliga i samband med levlingen då tävlingarna ligger i närhet till stallen. 😉

Svar: Bra tips! Brukar själv köpa upp alla mina js inför en levling, då fyller man ju ändå på förrådet haha. Skulle dock aldrig orka göra alla stallsyssor, är för lat.
skrivartuva.blogg.se

2016-01-25 | 08:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: