Fotografering


Gjorde en liten testredigering på en av bilderna jag tagit (rekommenderar verkligen stället! Otroligt fin bakgrund.), men väääldigt slarvigt då jag lätt blir trött i handen (använder datormusen, har ingen ritplatta) och upptäckte att vita träns är mcyket svårare att måla än svarta. hehe.
 
Provade på ett pessoabett. Det blev fult. Synd på en så fin bild. Funderar också på om jag tog en för tjock pensel, men jag vet inte.. :/ (Ja jag gillar rosa strass!)
Kommentarer

Tycker att bettet ser ut att sitta något långt ner, kan dock inte säga säkert eftersom jag inte vet hur nordis mule ser ut ;) en annan sak är att på dessa bett fäster man sidostycket i den lilla översta ringen, ser ut som att du målat så att det sitter i "den vanliga" eller vad man nu ska säga x) Annars är det jättefint, fina detaljer och färgerna var riktigt snygga till hästen :3

2014-09-09 | 21:52:16
April igen xD

Kan ju tillägga att skulle jag försökamig på liknande med datormus skulle det bli väldigt slingrig och kladdigt xD så du är duktig, blir ju inte samma naturliga flyt som med ritplatta (:

2014-09-09 | 21:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: